RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Підвищують вартість конфлікту для РФ: Арестович пояснив ситуацію з передачею США зброї Україні

Сполучені Штати розуміють, як потрібно тиснути на Росію в питанні конфлікту на Донбасі, тому США близькі до передачі оборонної зброї Збройним силам України.

Про це "Апострофу" розповів відомий військовий експерт і блогер Олексій Арестович.

"Справа в тому, що зброя, яку буде поставлено, призначена для того, щоб конфлікт не перейшов в другу фазу. Ціна переведення конфлікту в другу фазу почне різко зростати", - пояснює Арестович.

За його словами, зараз спроба штурму позиції сил АТО обходиться росіянам двома вбитими і двома захопленими автоматами. "А так буде обходитися в шість убитих, з яких троє - екіпаж танка, який готується не за день і не за два. І ще згорілий танк вартістю в 7 мільйонів доларів. Уявіть 10 таких випадків за місяць - це дуже дорого", - підкреслив Арестович.

Військовий експерт зазначив, що США ведуть війну з Росією на економічному фронті в ЄС, і військовим шляхом в Україні. "Введення санкцій проти Росії і надання нам озброєння - єдина, узгоджена політика. Якщо Путін упреться і буде робити різкі рухи, не миритиметься - ще піднімуть ціну конфлікту. І так поступово, поки вони (нинішній російський режим, -" Апостроф ") не помруть", - додав він.

Повний текст інтерв'ю читайте на "Апострофі" США почали валити режим Путіна, це дуже хороша звістка для України - Олексій Арестович.