RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

В Україні розповіли про "бомбу", яку Росія заклала в Криму

Військовий експерт Олег Жданов заявив, що на сьогоднішній день Росія готує кампанію, яка створить видимість масового утиску російськомовних громадян України.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Зараз ведеться диверсійна діяльність, мета якої - організувати тривалу кампанію, яка спрацює потім і надовго. Наприклад, в Криму є російська програма з будівництва житла для колишніх військовослужбовців. Будуються будинки, і туди переселяють військовослужбовців РФ для постійного проживання", - зазначив Жданов.

Він уточнив, що колишні військові - це більш організована і свідома частина населення. Так, якщо постане питання про проведення референдуму по Криму, то вони проголосують на користь Росії, так як всі служили в структурах РФ і є проросійськи налаштованими людьми

"А якщо силовий варіант, то формувати ополчення для захисту свого будинку набагато простіше з колишніх військових, і воно буде більш боєздатне. Це дуже серйозна програма, яка закладає величезну бомбу", - підсумував Жданов.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Кремль готує сценарій, при якому українці будуть стріляти один одного - військовий експерт".