RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Дніпрі кинули гранату в вікно квартири вагітної дівчини: опубліковані фото

У п'ятницю, 18 серпня, на Слобожанському проспекті, 14, в Дніпрі в вікно квартири невідомі кинули гранату.

Про це повідомляє "Інформатор".

"Я прокинулася вранці, десь близько 04:00, від того, що почула звук, схожий на звук пляшки, що розбилася. Але перевіряти, що сталося, не стала, подумала, що це на вулиці. Вже о 07:00 чоловік пішов вигулювати собаку і тоді ми виявили розбите із зовнішнього боку вікно на кухні, а на вулиці під ним - гранату. Відразу після цього викликали поліцію", - розповіла вагітна мешканка квартири.

Вона уточнила, що людиною, яка хотіла бнашкодити її сім'ї, був колишній роботодавець матері, який останнім часом через повідомлення погрожував родині.

"Мама працювала, розносила посилки. Один раз потрібно було відправити гроші за них, вона відправляла "Новою поштою", але частина суми не дійшла роботодавцю, гроші втратили на пошті, і в цьому звинуватили маму. Тепер він вимагає від нас ці гроші і погрожує мені і моїй майбутній дитині", - поскаржилася жінка.

Видання уточнює, що на місце події викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехніків. Як виявилося, знайдена граната РГД була навчальною і не могла завдати серйозної шкоди.

Фото: informator.dp.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Сарни Рівненської області прогримів потужний вибух, в результаті якого були пошкоджені два житлових будинки.