RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Черкасах поліцейські запобігли подвійному викраденню: опубліковано фото і відео

У Черкасах в поліцію надійшов дзвінок від одного з громадян, який заявив, що його з товаришем викрали невідомі, застосувавши зброю.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Також потерпілий сказав, що двоє зловмисників зробили кілька пострілів у бік, заштовхнули у машину і повезли у невідомому напрямку. Чоловік додав, що викрадачі їм наділи на голову мішки, зв'язали їх і сказали, що везуть вбивати.

Під час патрулювання території поліцейські виявили вантажівку, який порушуючи правила дорожнього руху на великій швидкості різко повернув у бік промзони. Після переслідування вантажівки правоохоронці затримали викрадачів.

Звільнені чоловіки були доставлені в лікарню для надання першої медичної допомоги. Під час огляду місця події поліцейські знайшли два пістолети, якими викрадачі стріляли у чоловіків.

Зловмисниками виявилися місцеві жителі 40 і 32 років. Зараз поліцейськими вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Санкція статті передбачає тюремне ув'язнення на термін до п'яти років.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні поліцейські затримали викрадачів службового автомобіля голови патрульної поліції Олександра Фацевича.