RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У мережі показали, як в Росії "озеленили" дерева за допомогою скотчу: опубліковані фото і відео

У Санкт-Петербурзі (Російська Федерація) співробітники ЖКГ приклеїли скотчем зелені гілки до засохлих дерев, щоб перемогти в конкурсі на кращий благоустрій саду.

Про це повідомляють "Невські новини".

Так, незвичайне "озеленення" в саду Ткачів в Невському районі міста виявили жителі довколишніх будинків, які й звернулися до активістів Загальноросійського народного фронту (ЗНФ).

"Відвідувачі саду розповідають, що раніше це були гарні горобини, але через відсутність належного догляду вони загинули, і довгий час нікого з садівників не турбували. А два дні тому горобинові саджанці перетворилися в розлогі верби. Напередодні вдень мешканці сусідніх будинків бачили 10 людей, які оглядали сад, і зробили висновок, що до їх приїзду і готувалися працівники, "озеленивши"мертві дерева", - розповів представник ЗНФ Дмитро Груздєв.

Жителі також звертають увагу на те, що більше половини дерев горобини, посаджених в минулому році, не пережили зиму і загинули.

Так, сад Ткачів серед 16 інших зелених зон бере участь в конкурсі "Затишний сад-2017". Відзначається, що професійні судді будуть оцінювати не тільки квіткове оформлення об'єктів, а й стан дерев, чагарників, газонів, садових меблів та ін.

Фото: onf.ru

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії відкрили перший в світі стадіон з гравієм замість газону.