RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Залитий фарбою пам'ятник воїнам АТО в Києві намагалися підірвати: опубліковано фото

Пам'ятник воїнам АТО на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиці Академіка Корольова в Києві в четвер вранці облили фарбою, а ввечері намагалися підірвати.

Про це повідомив Віктор Сердюк в Facebook.

"Минулої ночі облили фарбою, тепер кинули гранату. Наш пам'ятник не дає спокою кому то. Хотілося б знати з якого переляку там з'являвся Цивільний корпус Азов? Що за погрози з їх боку? Хто кришує?", - написав Віктор Сердюк.

За його словами, поліція відмовлялася виїжджати, а коли приїхала то не діяла.

"Чому поліція не відкриває кримінальне провадження, а просить не піднімати кипиш, чому сама поліція відмиває пам'ятник? ДУЖЕ БАГАТО ЧОМУ?", - додав Сердюк.

Як повідомляв «Апостроф», 24 серпня, в Києві невідомі облили фарбою пам'ятник героям антитерористичної операції, який знаходиться на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиці Академіка Корольова.

Нагадаємо, раніше в мережі опубліковано відео розмови учасників бойових дій на Донбасі з заступником глави проросійської організації "Всеукраїнський союз громадських об'єднань учасників бойових дій" Олегом Мартиновим, який прийшов на відкриття пам'ятника ветеранам АТО в Києві з підробленою зіркою Героя України.