RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

ДТП з сином Шуфрича в Києві: у поліції повідомили нові подробиці

За фактом аварії за участю сина народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича Нестора Шуфрича-молодшого правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху). У поліції зазначили, що закордонний паспорт водія долучений до матеріалів справи. Також у Шуфрича взяли аналізи для встановлення наявності наркотичного сп’яніння. Автомобіль марки Bentley вилучено та доставлено на штрафмайданчик.

Для з'ясування всіх обставин події вилучені записи камер відеоспостереження, встановлених неподалік від місця ДТП. Також буде проводиться ряд експертиз, в тому числі і технічного стану авто.

Посилаючись на попередню інформацію лікарів, правоохоронці повідомили, що у потерпілого закрита черепно-мозкова травма, переломи передпліччя і гомілки.

Нагадаємо, інцидент стався ввечері 26 серпня на вулиці Шота Руставелі. У прес-службі депутата допустили, що його син перевищив швидкість. При цьому зазначили, що експертиза не виявила слідів алкоголю в його крові.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися фото резонансного ДТП з сином Шуфрича в Києві.