RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Син скандального екс-регіонала збив чоловіка на дорогому Bentley: в мережі ажіотаж

У Києві син народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича Нестор Шуфрич-молодший здійснив ДТП на автомобілі марки Bentley.

Про це повідомляє прес-служба Нестора Шуфрича.

Інцидент стався ввечері 26 серпня на вулиці Шота Руставелі.

"За попередньою інформацією, на вулиці Шота Руставелі безпосередньо на пішохідному переході або поблизу нього з можливим перевищенням швидкості Нестором-молодшим було скоєно наїзд на пішохода, 31-річного чоловіка, внаслідок чого той отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється", - зазначили в прес-службі Шуфрича.

Підкреслюється, що Шуфрич-молодший не став ховатися з місця ДТП, і в його крові не виявлено слідів алкоголю.

Однак журналіст Євген Кузьменко висловив сумнів у тому, що все було саме так, як представила прес-служба Шуфрича.

"В 19 вечора бачили цей "Бентлі" близько "Гуллівера", він летів як ненормальний на тому маленькому ділянці до повороту на Саксаганського. "Можливе перевищення швидкісного режиму" ага", "геніальний Текст, прес-служба Шуфрича дає 100 очок вперед більшості державних прес дівчаток. Наприкінці дійсно перейнявся благородством Нестора-старшого і законослухняністю Нестора-молодшого. Справді святі люди", - коментують публікацію користувачі.

Пізніше в мережі з'явилися фото з місця цього резонансного ДТП.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у Львівській області автомобіль бізнесмена Петра Димінського став винуватцем смертельного ДТП.