RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Язичники і жертвопринесення: Тимчук розкрив новий фейк бойовиків про сили АТО на Донбасі

На окупованій території Донбасу спецслужби бойовиків поширюють чутки, що Україна перекидає в зону АТО підрозділ націоналістів-язичників, які практикують людські жертвоприношення.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат України від "Народного фронту" Дмитро Тимчук.

"У прифронтових районах окупованої частини Донецької області агентура "МГБ ДНР" активно поширює серед місцевого населення чутки про те, що командування АТО сформувало і перекидає на фронт якісь "особливі штурмові загони", - зазначив він.

Так, окупаційна влада переконує місцеве населення, що ці загони сформовані зі спеціально відібраних і підготовлених ветеранів Донбасу, які є крайніми націоналістами.

Разом з тим, пропаганда "ДНР" розповідає про очевидців, які відвідували неокуповану територію і особисто бачили капища з ідолами язичницьких богів в місцях дислокації підрозділів Збройних сил України і останки людей, яких принесли в жертву.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли фейк росЗМІ про підготовку українськими спецслужбами нової Хатині в Криму.