RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

ЗМІ повідомили про масові обшуки депутатів і бізнесменів в Миколаєві: опубліковані фото

У вівторок, 29 серпня, вранці в Миколаєві розпочалися масові обшуки у депутатів міської ради та відомих в місті підприємців.

Про це повідомляє місцеве видання "Новости-N" з посиланням на джерело в прокуратурі.

Відзначається, що обшуки проходять у депутатів міської ради від партії "Опозиційний блок" Ігоря Дятлова, Ігоря Копійки, Андрія Яковлєва, Світлани Ласурії, підприємців Олексія Пелипаса і Владислава Чайки. Крім того, йде обшук у Михайла Титова, відомого під кличкою "Мультик".

За даними видання, всього в Миколаєві одночасно проводять близько 90 обшуків, які санкціонував генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Обшуки також проводяться в будівлі "Техноконтракта".

Уточнюється, що обшуки проводять співробітники військової прокуратури і працівники Служби безпеки України (СБУ). Санкції на їх проведення видані Жовтневим районним судом м. Маріуполя за поданням слідчого прокуратури Миколаївської області.

Видання додає, що всіх перерахованих вище осіб підозрюють в "постачанні зброї і наркотиків із зони АТО" - саме таке формулювання міститься в постанові суду про проведення обшуку.

Також обшуки проводяться у адвоката Василя Калаянова і двох інших миколаївських захисників. Підприємця Олексія Пелипаса забрали на допит.

За інформацією депутата Миколаївської міської ради Владислава Ентіна, яку він розмістив на своїй сторінці в Facebook, обшуки проходять також в Департаменті ЖКГ.

Крім того, обшуки проводяться також вдома у директора підприємства "Центрліфт" Сергія Швеця. Його, а також чиновників Миколаївської міськради підозрюють в розкраданні бюджетних коштів під виглядом поставки і монтажних робіт ліфтового господарства.

Фото: novosti-n.org

Як повідомляв "Апостроф", раніше співробітники СБУ спільно з внутрішньою безпекою Нацполіціі під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на хабарі керівництво і співробітників відділення поліції в міжнародному аеропорту "Харків".