RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Білорусі зробили важливу заяву про ситуацію з пропажею сина українського капелана

Офіційний представник МЗС Білорусі Дмитро Мирончик заявив, що його відомство не отримувало з Києва ноту про зниклого сина українського офіцера.

Про це повідомляє ВВС.

"Ноти немає, поки не отримували", - зазначив прес-секретар МЗС Білорусі.

Як відомо, раніше начальник Управління консульського забезпечення Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич заявив, що посольство України в Білорусі надіслало ноту в МЗС Білорусі про місцезнаходження сина українського офіцера Павла Гриба.

"МЗС оперативно доручив консулам в Росії і Білорусі встановити шляхом контактів з компетентними органами країн місцезнаходження громадянина України, про якого повідомляють, ніби він зник", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", 28 серпня стало відомо, що в Білорусі зник 19-річний українець Іван Гриб, який, як він заявляв родичам, поїхав на зустріч в Гомель з дівчиною. Про це повідомив його батько Іван Гриб.

Незабаром стало відомо, що зниклого в Білорусі 19-річного українця Павла Гриба немає серед затриманих або заарештованих в білоруських СІЗО.

Тим часом, російська дівчина, яка запросила зниклого сина українського офіцера Павла Гриба в Білорусь, зізналася, що її змусили це зробити співробітники ФСБ Росії.