RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Журналісти назвали п'ять місць, де може ховатися Янукович: опубліковано відео

Журналісти знайшли п'ять місць, де може ховатися колишній президент України Віктор Янукович.

Про це йдеться в розслідуванні ТСН.

Так, напередодні російський співак Йосип Кобзон заявив, що Янукович живе з ним по сусідству в селищі Баковка недалеко від Москви.

"У Баковці паркан до паркану зі мною - ми цю споруду в жарт називаємо "Китайська стіна" - сьогодні живе колишній президент України Віктор Янукович. Його туди поселили після перевороту на Майдані. Огорожу такої висоти ви й уявити собі не можете! Ця дача в Баковці контролюється нашими відповідними органами", - розповів він.

Журналісти вирушили у вказане місце. Там раніше були дачі радянських маршалів. Зараз тихо і порожньо - ніяких магазинів і кафе поблизу немає. Місцеві жителі кажуть, що нічого про місце проживання Януковича не знають.

Крім того, є ще один будинок, який приписують екс-президенту. Колишній чиновник Олег Мітволь в лютому 2014 року говорив, що Янукович живе в Барвисі - іншому елітному селищі - в будинку за $50 млн.

Подейкували, що він також живе на Рубльовці. Про це в квітні 2014 року повідомив телеканал "Дождь". Повідомлялося, що тут він вибрав особняк за €50 млн. Журналісти дізналися, що будинок на Рубльовці Янукович нібито купив ще до свого президентства. Оздоблення особняка нагадує межигірське - мармур, позолота та інше.

Разом з тим, в грудні 2016 року російські журналісти відшукали екс-президента України в Сочі.

Відзначається, що на даний момент офіційним місцем, де перебуває Янукович, вважається Ростов-на-Дону, звідки він час від часу дає про себе знати шляхом відеоконференцій з залу суду.

Як повідомляв "Апостроф", раніше колишній головний розвідник України розповів, в яких країнах Янукович ховав вкрадені гроші.