RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

В Росії учень влаштував стрілянину в школі: опубліковано фото та відео

Учень 9-го класу Михайло Півнєв атакував вчителів і однокласників за допомогою пневматичного пістолета, димових шашок та молотка в школі в підмосковній Івантєєвці.

Про це повідомляють російські ЗМІ і соціальні мережі.

В результаті інциденту серйозно постраждало чотири людини - побита стрільцем вчителька і троє однокласників, які стрибали з вікна і отримали переломи в результаті.Також, телеграм-канал Mash повідомляє, що учень вистрілив і влучив в голову вчительки.

"Була стрілянина, вибухи. У хлопця дах знесло. Стріляв, кричав, що прийшов сюди, щоб померти. Ми в сусідньому кабінеті були. Його однокласники з вікна стрибали, дівчинка ногу зламала", - розповів один з очевидців.

ЗМІ повідомляють, що школяр планував свою акцію заздалегідь, взявши татів пістолет і купивши собі димові шашки. Також, він написав на своїй сторінці в соцмережі, що збирається "закінчити своє життя", а також попередив своїх друзів в соціальних мережах, що зробить "сюрприз". Відзначається, що Михайло довгий час вів щоденник, у якому писав про те як він ненавидить своїх вчителів та однокласників.

Нападника вже було затриманий поліцією. Відео його затримання з'явилося в інтернеті.

Раніше Апостроф повідомляв про стрілянину в школі в Каліфорнії.