RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Відомий адвокат пояснив, навіщо ФСБ викрала українця Гриба

Росія хоче обміняти заарештованого українця Павла Гриба на захопленого на Донбасі російського контрактника Віктора Агєєва.

Про це повідомив відомий російський адвокат Марк Фейгін, його цитує "Гордон".

"Навіщо викрали Гриба? У РФ шукають варіанти, на кого б такого соковитого можна було швидко обміняти Агєєва. На мою думку, це все ще продовжується операція для вирішення саме цього питання", - пояснив адвокат.

Також Фейгін заявив, що не вірить в те, що Гриб сам в'їхав в Росію: "Насправді в Білорусі його просто схопили, посадили в машину і вивезли в РФ. Чи брали участь в цьому білоруські спецслужби? Я думаю, так". Також Фейгін зазначив, що українського консула до Павла Гриба не пустять, поки він не підпише всі папери з зізнанням в тероризмі.

Одночасно, сьогодні МВС Білорусі заявило, що не знає де знаходиться Павло Гриб і він знаходиться в розшуку. Також, зазначено, що органи МВС Білорусі не затримували Павла Гриба і ніяк інакше з ним не контактували.

Також, в СІЗО №5 Краснодара не змогли підтвердити журналістам BBC факт перебування там Павла Гриба.

Напередодні "Апостроф" повідомляв про те, що зниклий в Білорусі українець Павло Гриб звинувачується в тероризмі і знаходиться в СІЗО Краснодара.