RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Вибух авто в центрі Києва: в МВС повідомили важливі подробиці про закладену бомбу

Автомобіль, в якому перебував боєць батальйону імені Шейха Мансура Тимур Махаурі, вибухнув в Києвіпісля детонації захованої в підлокітнику бомби.

Про це в інтерв'ю "112 Україна" заявив член колегії МВС, нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко.

Він зазначив, що поліція розслідує цей злочин як умисне вбивство.

"Поки пройшло зовсім мало часу з моменту, як сталася ця жахлива трагедія. На сьогодні кваліфікація - це вбивство. Метою було вбивство Тимура Махаурі", - підкреслив Геращенко.

За його словами, слідство розглядає кілька версій, серед яких вказані не тільки "фінансові зобов'язання", але і особисті конфлікти.

"У Махаурі було досить широке коло зв'язків, в тому числі в кримінальному світі України. Тому розглядаються версії якихось генеральних розборок. Але не виключається версія дій російських спецслужб", - сказав нардеп.

Геращенко додав, що вибухівку заклали в салоні авто, в підлокітнику одного з сидінь. Також він підкреслив, що слідство поки не з'ясувало, чи був цей пристрій саморобним. Тривають експертизи, опитування десятків свідків.

"Далі поліція повинна знайти замовників і організаторів. Я думаю, що в даному випадку шанси є", - додав член колегії МВС.

Як повідомляв "Апостроф", у жінки, яка постраждала від вибуху автомобіля в центрі Києва, ампутовано кінцівку, у дитини травмовані кінцівки і опіки обличчя першого-другого ступеня.