RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Журналіст вказав на найслабше місце Саакашвілі, яке влада "прогавила"

Найслабше місце екс-президента Грузії і колишнього глави Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїла Саакашвілі - це Юлія Тимошенко.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналіст Денис Казанський.

"У тактиці Саакашвілі є слабкі місця, тому я був упевнений, що його опоненти будуть діяти більш винахідливо. Найслабше місце - це ЮВТ. Її присутність виводить з себе навіть членів "Руху нових сил", не кажучи вже про виборців. Тому що "нові сили" і Юлія Тимошенко це як би трохи різні поняття", - зазначив він.

Казанський додав, що боротися проти "влади бариг" разом з Тимошенко - як мінімум дивно. За його словами, такий союз навряд чи буде мати синергетичний ефект, а скоріше налякає прихильників Саакашвілі.

"Якщо вже називати себе новою силою, то потрібно об'єднуватися з новими політиками. Коли Тимошенко намагалася вчора взяти слово і виступати перед присутніми людьми, прихильники Саакашвілі заглушили криками її виступ. Скандували "Юлю геть!" - уточнив журналіст.

Він додав, що в цьому плані політтехнологам Банкової було, де розвернутися.

"Саакашвілі не дуже зручна мішень для критики, а ось ЮВТ... Але замість того, щоб бити в слабке місце, почалися зупинки поїздів і блокада кордону на очах у отетерілих поляків", - підсумував він.

Про те, як Саакашвілі повертався в Україну, читайте в матеріалі "Апострофа": "Як Саакашвілі повернувся в Україну: хроніка подій, фото і відео".