RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

Всі новини

Популярний блогер яскраво описав, чому навчають школярів на окупованому Донбасі

Школярам на окупованому бойовиками незаконних збройних формувань Донбасі на уроках розповідають про те, що це не Росія окупувала території України, а хунта зайняла чужі землі.

Про це в своєму блозі на "Обозревателе" пише популярний блогер Фашик Донецький.

За його словами, дітям в 6-му класі також заявили, що на заході України діють концтабори.

"Всім полоненим ново-старо-росам-телепузикам (потрібне самі підкресліть) пхають голки під нігті. Це типу стандартної процедури в концтаборі ... На всіх полонених в концтаборах натаскують собак. Чи їдять собаки потім вату - немає точних даних, але собаки всі в концтаборах накачані і м'язисті", - зазначив блогер.

Фашик Донецький уточнив - школярів лякають тим, що в концтаборах полоненим відрізають язики, щоб вони нічого не могли розповісти.

"На урок дітям принесли гранати. Якщо хто не в курсі, граната - це символ миру. Русского мира. Гранати в школу до дітей принесло незрозуміле чудовисько в камуфляжі. Так, не бойові. Але, су*а, вчити дітей користуватися гранатами з 6-го класу - це чисто по російськи. Холоп Путіна повинен мати в житті одну мету - здохнути на території чужої країни за рюцькій мірь, вірно?" - додав блогер.

Разом з тим, він підкреслив, що багато дітей розуміють - їх обманюють.

"Діти в окупації ненавидять брехню, адже вони чітко бачать: саме ті, хто брешуть їм по ТБ-по радіо-в інтернеті-з плакатів-в школах позбавили їх дитинства. Вони цього ніколи не пробачать вам, росіяни... Можливо, бог вам і пробачить, але діти - діти не пробачать. Пам'ятайте про це", - підсумував він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Донецьку невідомі залишили патріотичне послання для окупантів.