RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Вінницею чоловік влаштував стрілянину по сусідах з рушниці, є загиблий: опубліковано фото і відео

У селі Лукашова Липовецького району Вінницької області чоловік влаштував стрілянину по своїм сусідам з мисливської рушниці.

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Вранці чоловік вийшов зі свого будинку і відкрив вогонь по своєму сусідові і двом його товаришам, з якими той розмовляв у своєму дворі. Одна з куль влучила прямо в серце чоловіка і він помер на місці.

Ще один чоловік був поранений в шию. Йому зробили операцію. Третій поранений від госпіталізації відмовився, так як куля зачепила його рикошетом.

Чоловік, який влаштував стрілянину, відмовлявся здаватися поліцейським і погрожував убити їх. Тоді правоохоронці відволікли його увагу, після чого затримали силою і відібрали рушницю.

Виявилося, що рушницю МЦ 12 калібру мм затриманий зберігав законно.

Підозрюваному буде призначена судово-психіатрична експертиза. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

За інформацією журналістів ТСН, рік тому затриманий проходив лікування в психіатричній лікарні. Свій вчинок він пояснив тим, що його нібито отруїли, а потім відправили в психлікарню.

Як повідомляв "Апостроф", постраждала під час стрілянини на дитячому майданчику в Києві жінка розкрила важливі подробиці.