RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Під Києвом затримали екс-співробітників "Кобри", які займалися викраденням машин: опубліковані фото

Співробітники правоохоронних органів у Київській області затримали організовану групу, яка спеціалізувалася на викраденні автомобілів Toyota.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Під час обшуків було виявлено один з викрадених автомобілів, а за адресами проживання - документи на різні марки автомашин, спеціальні пристрої та обладнання для викрадення авто. Встановлено, що в зазначену групу викрадачів входили особи, які раніше, до 2009 року, працювали в підрозділах БНОН та спецпідрозділі ДАІ "Кобра", - зазначив він.

Аброськін додав, що також була встановлена причетність учасників цієї групи до скоєння крадіжок автомашин преміум-класу в чотирьох регіонах.

"Один з членів групи був затриманий безпосередньо в одному з гаражів, де на "відстої" був один з раніше викрадених автомобілів. Там же був включений і прилад, який глушив сигнал, який подавався системою безпеки автомобіля", - уточнив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Київській області затримали групу зловмисників, які викрали службовий автомобіль Lexus GX заступника голови Національної поліції, глави патрульної поліції Олександра Фацевіча.