RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Прорив кордону в Шегині: суд ухвалив рішення по близькому соратнику Саакашвілі

У понеділок, 18 вересня, Галицький районний суд Львова на засіданні розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу колишньому заступнику генерального прокурора України і близькому соратнику Міхеїла Саакашвілі Давиду Сакварелідзе у вигляді особистого зобов'язання.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Так, суд визнав обґрунтованою висунуту йому підозру в скоєнні кримінальних правопорушень.

Відзначається, що раніше, 16 вересня, було завершено розгляд клопотання про обрання Сакварелідзе запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання.

"Проаналізувавши і оцінивши подані докази, суд, відкинувши аргументи сторони захисту, визнав їх належними і допустимими, а також констатував, що вони є достатніми для висновку суду про обгрунтованість оголошеної Д.Сакварелідзе підозри в скоєнні ... кримінальних правопорушень", - сказано в повідомленні.

У прес-службі додали, що прокуратура Львівської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками групового порушення громадського порядку, незаконного переправлення осіб через державний кордон України, опору і насильства щодо співробітника правоохоронного органу 10 вересня в міжнародному автомобільному пункті пропуску "Шегині".

У даний час досудове розслідування у справі триває.

Як повідомляв "Апостроф", суд прийняв жорстке рішення по учаснику прориву екс-президента Грузії і колишнього глави Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїла Саакашвілі в Україну.