RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Стало відомо про звіряче зґвалтування школярки під Івано-Франківськом

В Івано-Франківській області у вівторок, 19 вересня, посеред білого дня на вулиці хлопець по-звірячому згвалтував 11-річну школярку.

Про це на сьогоднішньому брифінгу заявив заступник начальника ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області Ігор Баб'юк, повідомляє InfoResist.

"19 вересня цього року близько 18:00 надійшло повідомлення від жителя села Нижній Вербіж Коломийського району нашої області про те, що невідома особа зґвалтувала неповнолітню дівчинку 11 років", - зазначив він.

Так, за даними поліції, дівчинка поверталася зі школи і йшла по одній з центральних вулиць села додому. Хлопець затягнув її в кущі біля дороги і згвалтував.

На місці злочину поліцейські знайшли скотч, яким він замотав рот дівчинці, загублені ним ліки і зробили гіпсовий зліпок сліду. Було опитано постраждалу, жителей села, продавця магазину, де був куплений скотч, що дозволило скласти приблизний портрет злочинця.

Відзначається, що зловмисника затримали 21 вересня в селі Спас. Ним виявився уродженець іншої області, який тривалий час з мамою і вітчимом і неповнолітніми братами та сестрою проживав на Прикарпатті.

У поліції він зізнався в скоєнні злочину.

"У нього візуально явні ознаки відсталості. Він, за його словами, зустрічався з дівчиною, з якою ще не вів статеве життя, і ці гормони вдарили йому в голову і спровокували до таких дій. Було встановлено, що 18 вересня він купив скотч і поїхав в напрямку Коломиї шукати собі жертву. Все 18 число він намотував по шосе, виглядаючи жертву. На наступний день він знову по черзі об'їздив сусідні села і потім вибрав собі це місце", - сказав Баб'юк.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Зеленодольськ в Дніпропетровській області співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка, який зґвалтував жінку, а потім жорстоко вбив її і підпалив свою квартиру.