RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Мережу вразила історія боротьби за життя Героя АТО

Користувачів мережі вразила історія боротьби за життя тяжко пораненого бійця АТО з Тернопільщини, який зараз знаходиться в Дніпровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова.

Її опублікував головний лікар медичного закладу Сергій Риженко на своїй сторінці в Facebook.

"Він - учасник АТО, сержант Збройних сил, звуть Олег, йому 34 роки. Отримавши поранення під Попасній. На щастя, бійця встигли вчасно доставити в госпіталь, де у нього діагностували контузію, перелом лобної кістки, руйнування лівого ока, перфорацію барабанних перетинок, поранення грудної клітки і кінцівок", - розповідає Сергій Риженко.

За його словами, ділячись своєю історією, чоловік ледь стримував сльози, адже все що залишилося в його свідомості після пережитого - це спалахи і образи рідних і близьких людей.

"Сьогодні приїхала сестра, чекає маму і тата. Емоцій стримати не може. Війна наклала відбиток на його сувору душу", - підсумував головний лікар лікарні імені Мечникова.

Даний пост не ставив нікого байдужим, і безліч українців залишили під постом теплі коментарі та побажання скорішого одужання для військового.

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 5 липня, український військовий, який несе службу в зоні АТО на Донбасі, записав зворушливе відеозвернення для своєї внучки і дочки.