RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Ігри жаб з гадюками: в мережі жартують з приводу розколу в "Оппоблоку"

У мережі активно обговорюють новину про те, що всередині партії "Опозиційний блок" почалося формування опозиційної платформи.

Про це пишуть користувачі Twitter і Facebook.

Відзначається, що відповідну заяву зробив народний депутат фракції "Опозиційний блок" Вадим Новинський.

"Я висловлюю свою незгоду з дією частини народних депутатів від фракції "Опозиційний блок", з керівництвом нашої фракції і оголошую про те, що ми разом зі своїми колегами, однодумцями, які не голосували за цю судову реформу або голосували проти неї, будемо створювати платформу опозиційну всередині "Опозиційного блоку", - сказав він.

У свою чергу, народний депутат з фракції "Опозиційний блок" Михайло Добкін заявив про вихід зі складу партії в зв'язку з голосуванням за судову реформу.

"Пропоную називати ОппоБлок (більшовики) і ОппоБлок (меншовики)," Люблю спостерігати за шлюбними іграми жаб і гадюк", "Добкін вийшов з Оппоблоку, а краще б з вікна", "Проголосували реформу і розвалений "Оппоблок". Страшно навіть уявити, що буде при прийнятті ще чотирьох", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 3 жовтня, Верховна Рада України прийняла в другому читанні і в цілому законопроект №6232 про внесення змін до низки кодексів, що запускає судову реформу.