RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії школярі по-звірячому побили дівчинку: з'явилися подробиці і відео

У Забайкаллі (Російська Федерація) підлітки жорстоко побили ровесницю під крики "Це фіаско, братан".

Про це повідомляє російський пропагандистський ресурс LIFE.

Відзначається, що нападники зняли акт насильства на відео, яке опублікували в соцмережах.

"Ось так її прямо тримай, ща буде! Це фіаско, братан", - коментували малолітні злочинці свої дії, тягаючи дівчинку за волосся і б'ючи.

При цьому дев'ятикласниця закривала обличчя руками. Судячи з відео, все відбувалося в темну пору доби. Після побиття школярка звернулася в поліцію. У неї зафіксували садна і забиті місця, проте госпіталізація не знадобилася.

За даними видання, в Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ (МВС) Росії по Забайкальському краю заявили, що підозрюваних вже доставили в поліцію. Виконуючий обов'язки керівника крайового слідчого управління Олексій Вільний призначив перевірку.

У той же час російський ресурс MDK повідомляє, що постраждала школярка розповіла, що не знає, через що на неї накинулися однолітки.

За словами дівчинки, при побитті були присутні близько 10-20 осіб, і всіх їх вона раніше знала. Наразі постраждала скаржиться на погане самопочуття.

У свою чергу, дівчинка, яка була ініціатором конфлікту, заявила, що побила потерпілу через те, що вона нібито вдарила її подругу і у неї стався викидень.

На питання, чи вважає вона себе винною і чи хотіла б що-небудь змінити, вона відповіла, що відчуває лише почуття сорому перед мамою побитої дівчини.

Обережно, відео містить сцени насильства!

Як повідомляв "Апостроф", раніше були названі імена дівчат, які жорстоко побили школярку в Чернігові.