RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Конкурент Захарченка: опальний ватажок бойовиків заявив про плани позмагатися на "виборах" ватажка ДНР

Колишній ватажок батальйону бойовиків "ДНР" "Схід" Олександр Ходаковський заявив, що має намір балотуватися на посаду "голови ДНР".

Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте".

"Зрозуміло, я буду висувати свою кандидатуру на пост глави ДНР, тому що якщо я цього не зроблю, то численні, або нечисленні - не суть важливо - мої прихильники не просто мене не зрозуміють, але і вважатимуть, що я їх зрадив", - написав Ходаковський.

Також він поскаржився на тиск з боку конкурентів.

"Зосередивши в своїх руках всі інструменти влади і управління, мої "опоненти" зробили все, щоб спробувати нівелювати вплив і значення", - зазначив Ходаковський.

"Відділення нашої організації примусово закривали, будь-яку нашу наочну агітацію зривали, акції, які ми проводили, такі, як безкоштовна доставка нашими автобусами людей з прифронтових районів, - блокували. Навіть банер з емблемою "Сходу" зняли і замінили ще великим за розмірами, але вже з емблемою "Оплоту", - додав він.

Докладніше про перспективи зміни "влади" в так званій "ДНР" читайте в матеріалі "Апостроф": "Нові ватажки ДНР-ЛНР: названі ще чотири кандидати".