RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Смертельна ДТП в Харкові: в мережі вказали на дивину зі світлофором і діями водіїв

В інтернеті звернули увагу на важливий момент зі світлофором в аварії, що сталася в середу, 18 жовтня, ввечері в Харкові, в результаті якої загинули п'ятеро людей.в аварії, що сталася в середу, 18 жовтня, ввечері в Харкові, в результаті якої загинули п'ятеро людей.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише Олексій Романов.

"Сьогодні поспостерігав за світлофорами на перехресті в центрі Харкова, де вчора сталася страшна ДТП. Якщо пам'ятаєте, "Лексус" під управлінням Олени Зайцевої передавив людей на тротуарі. Він туди залетів не сам: йому в бік перед цим в'їхав Туарег, де водій Геннадій Дронов", - зазначив він.

За словами Романова, жовтий на обох світлофорах загоряється одночасно і горить три секунди.

"Але! Коли він загоряється на світлофорі для Туарега (світлофор вже відновили), там одночасно горить ще червоний. І так три секунди. Потім відразу - зелений. На світлофорі для "Лексуса", який задавив людей, спочатку горить зелений, потім на 3 секунди спалахує жовтий (одночасно з жовтим і червоним для Туарега), потім для "Лексуса" - червоний, для Туарега - зелений", - додав він.

Автор поста підкреслив, що Туарег стукнув в бік "Лексус" через дві секунди після старту. За цей час він пролетів приблизно 20 метрів. Тобто, під час удару його швидкість була близько 50 км/год.

"Що все це значить? Швидше за все, Туарег стартонув на жовтий, як це зазвичай буває. При цьому у нього була класична "перешкода справа". Згідно з ПДР, він повинен був її пропустити. Але не пропустив... Але це, повторюся, за умови, якщо вони обидва їхали на жовтий. Звичайно ж, може бути варіант, коли Туарег стартонув не на жовтий, а почекав три секунди і поїхав на зелений. У цей час для Лексуса вже був червоний", - уточнив Романов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували фотографії з місця смертельної аварії в Харкові на перехресті вулиці Сумська та провулку Мечникова, в результаті якої загинули п'ятеро людей і шість були травмовані.