RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Жахлива ДТП в Харкові: вітчим винуватиці аварії зробив першу заяву

Вітчим 20-річної Олени Зайцевої, яка на чорному Lexus стала винуватицею смертельної ДТП в Харкові, Василь Зайцев заявив, що вона раніше ніколи не порушувала правил дорожнього руху.

Про це повідомляє KHARKIV Today.

"У нашій родині велике горе. Вона два роки водить машину, і за цей час ніяких порушень у неї не було. Дівчинка була твереза, вона їхала з подругою. Це моя машина, вона п'ять років тому була взята в кредит, який ми виплатили. Дитина добу не їсть. Нам досі не дали поспілкуватися, її відразу закрили в СІЗО", - сказав Зайцев.

За його словами, про причини аварії він може судити тільки з повідомлень у ЗМІ.

"Її вдарили, розумієте? Машина вщент. Її просто кинуло. Ну як Туарег їхав ... незрозуміло, як він її так вдарив", - заявив вітчим.

У той же час волонтер Олексій Мочанов оприлюднив на своїй сторінці в Facebook список порушень 20-річної Олени: 6 зафіксованих порушень за півтора року.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували фотографії з місця смертельної аварії в Харкові на перехресті вулиці Сумська та провулку Мечникова, в результаті якої загинули п'ятеро людей і шість були травмовані.