RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Два дні нічого не їли: в поліції розповіли про порятунок двох малюків в Києві і показали відео

Співробітникам правоохоронних органів в Києві надійшов сигнал про те, що в одній з квартир батьки на дві доби залишили 4-річного хлопчика і 2-річну дівчинку.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба Патрульної поліції України.

Відзначається, що інцидент стався на вулиці Амвросія Бучми (Березняки). Правоохоронцям повідомили, що в замкненій квартирі плачуть і кличуть на допомогу діти.

"Одна з жінок розповіла про те, що маленькі діти замкнені самі в квартирі вже другу добу. Вони і вчора плакали, але сусіди не звернули на це уваги, адже це діти, різне буває. Однак сьогодні сусіди почули, як хлопчик за дверима кликав маму", - йдеться в повідомленні.

Після цього сусіди викликали поліцію. Патрульні через двері спілкувалися з дітьми.

"Малюки плакали, кликали маму, скаржилися, що другий день нічого не їли, і просили забрати їх звідти", - додали в поліції.

Правоохоронці зламали замок і відкрили двері квартири, щоб звільнити дітей. У квартирі перебувало двоє дітей - 4-річний Микита і 2-річна Вікторія. Вони були налякані, виглядали недоглянутими і просилися до мами.

Малюків передали лікарям, їх життю і здоров'ю нічого не загрожує.

Також встановлено особи матері і батька, з ними працюють відповідні служби.

Як повідомляв "Апостроф", в Тернополі жінка залишила двох дітей закритими в квартирі більше ніж на добу. У цей час вона святкувала Великдень із друзями.