RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

З'явилися подробиці затримання в Києві росіянина у формі Нацполіції

Затриманий сьогодні в Києві громадянин РФ у формі поліції України вночі 21 жовтня 2017 року на замовлення російської сторони підпалив автомобіль, який належить родині одного з депутатів Верховної Ради. Дана подія активно висвітлювалося в російських та білоруських ЗМІ.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Також співробітники СБУ задокументували спроби придбання росіянином зброї і отруйних речовин. Правоохоронці вилучили у нього бойову гранату і холодну зброю. Біля Південного залізничного вокзалу також була знайдена зроблена ним закладку з компонентами запалювання готовими до використання.

Також співробітники СБУ сьогодні затримали ще одного росіянина, який шукав людей, здатних за грошову винагороду організувати акції протесту з блокуванням транспортних магістралей. Чоловік також планував організувати "наметове містечко" під Міністерством освіти і науки, нібито протестую проти прийняття нового Закону "Про освіту". Даного громадянина РФ видворили з України.

Як повідомляв "Апостроф", у Донецькій області співробітники СБУ і поліції затримала диверсанта "ДНР" під час закладання бомби в підстанцію залізниці.