RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Налаштовані посадити: мережау вразили коментарі Луценка і Матіоса у Facebook у справі прикордонника Колмогорова

Керівник інструкторського підрозділи ЗСУ "Марусині ведмеді" Маруся Звиробий обурилася коментарями в соціальних мережах генпрокурора Юрія Луценка і головного військового прокурора Анатолія Матіоса з приводу справи військовослужбовця 79-го прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального управління ДПСУ Сергія Колмогорова.

Про це Звіробій написала на своїй сторінці в Facebook.

"Чому простому солдату пред'являють що блокпост не за статутом побудований? Це його проблема? Чому йому пред'являють що вони хрін знає в якій формі і без розпізнавальних знаків???? Бл* хто бачив тих бійців в 2014му в чому вони ходили? Луценко каже, що бачив сто разів, але по справі він це не просто ігнорує, це злочинно ігнорується тому що у хлопця був мабуть і командир взводу, командир роти які з вище пред'явлені претензії повинні були бути покарані, а не солдат, раз на те пішло", - зазначила вона.

"Стріляло тоді 9 осіб одночасно. І інші хлопці казали, що вони стріляли в повітря, машина не зупинялася і їхала прямо в бік Колмогорова. Колмогоров не почав стрілянину першим! І мав наказ зупинити машину. Колмогоров стріляє не в водія! А в пасажирське сидіння. На тому відстані ввечері йому не видно там хтось є. Він каже, що стріляв по колесах. Тому якщо у крайньому погано вивчений разі спереду машини в тих обставинах і напрузі і на відстані не влучив по колесам, то і по водію він теж не потрапив!", - додала Звіробій.

Нагадаємо, Колмогоров був визнаний винним в умисному вбивстві і отримав 13 років в'язниці.

Як повідомляв "Апостроф", правозахисник Дмитро Короп розкритикував вирок Сергію Колмогорова.