RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Вбивство Аміни Окуевой: очевидець розкрив подробиці трагедії

Першим на місці вбивства ветерана антитерористичної операції і громадського активіста Аміни Окуевой і поранення Адама Осмаєва біля селища Глеваха Київської області виявився місцевий житель Станіслав, який повертався з роботи.

Про це повідомляє ТСН.

"Того вечора я зустрівся з дружиною на залізничній станції, сам щойно повернувся з Києва, а дружина їхала в столицю і попросила мене не йти додому лісосмугою, бо там падають сухі гілки, які можуть травмувати. Електричка дружини запізнилася на дві хвилини - машина з Аміною і Адамом встигла проскочити переїзд між цими поїздами", - розповідає Станіслав.

Ще на станції місцевий житель почув незвичайний шум, але навіть не подумав, що це могла бути автоматна черга. Вже через кілька хвилин він по дорозі додому натрапив на розстріляне авто.

"Вона ще була жива, останні подихи ... вся в крові", - згадує він.

Під Адамом в машині теж була калюжа крові від поранення в ногу.

"Ременем сам собі перемотав", - розповів свідок.

Також він зазначив, що його здивувало незвична тиша навколо, хоча зазвичай біля станції бігають зграї бездомних псів, а в той вечір не було жодного.

"На наступний вечір вони знову були. Я говорив поліції, що їх перед терактом приспали, щоб вони не заважали. Чи не виявили стрілка", - припустив очевидець.

Раніше "Апостроф" аналізував потенційних замовників вбивства активістки і учасниці АТО в матеріалі: "Могли стріляти громадяни України: головні версії вбивства Аміни Окуевой".