RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Стріляють з гранатометів і кулеметів: штаб АТО розповів про ситуацію на Донбасі

У суботу, 11 листопада, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі бойовики незаконних збройних формувань не припиняли обстріл позицій українських військових, використовуючи весь спектр піхотного озброєння.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

"У цілому за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 18 раз порушили перемир'я. У відповідь сили АТО переважаючим вогнем жорстко примушували загарбників до миру. У результаті бойових дій отримав поранення один український військовослужбовець", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в другій половині дня бойовики з різних видів гранатометів і кулеметів вели вогонь по укріпленнях сил АТО біля Майорська, Луганського та Новолуганського. Близько 23:00 противник бив з 120-міліметрового міномета на підступах до Травневого. Також увечері під обстрілами терористів опинилися українські опорні пункти в районі Попасної і Катеринівки.

На Приморському напрямку і неподалік Донецька після 18:00 активність ворога не була зафіксована.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в інтернеті підняли на сміх "мобілізаційну" листівку бойовиків так званої Донецької народної республіки ( "ДНР"), в якій всіх чоловіків закликають боротися з "фашистами".

Читайте також матеріал "Апострофа": "У Москві думають про відхід з України, йдуть дуже серйозні процеси - Андрій Піонтковський".