RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Затримання авто з вибухівкою в Києві: в поліції розповіли подробиці

Двоє чоловіків, які були затримані з 6,5 кг вибухівки 12 листопада в Дарницькому районі Києва, запевняють, що вони не знали про неї.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на представника поліції.

Правоохоронці замітили автомобіль, в якому знаходилося двоє людей. Побачивши службове авто поліції, вони помітно занервували, тому поліцейські вирішили їх перевірити.

Під час перевірки в багажнику знайшли сумку, в якій було речовину, схожу на вибухівку і детонатори до неї.

"На подив, вони відреагували спокійно - говорять, що не знали, що там знаходиться. Повідомили, що їх попросили перевезти цю сумку і сказали, що в цій сумці запчастини до автомобіля. Також попросили сумку не відкривати, бо там - дуже дорогі запчастини", - розповів поліцейський.

За словами затриманих, вони привезли сумку із Мукачева Закарпатської області.

"Познайомилися на дискотеці з хлопцем - він запропонував їм доставити ці запчастини. У Києві до них повинні були підійти забрати цю передачу на цьому місці", - додав працівник поліції.

Нагадаємо, підозрілий автомобіль співробітники спецпідрозділу поліції помітили ввечері 12 листопада на парковці торгового центру на Осокорках у Києві. У багажнику транспортного засобу були знайдені 5 брикетів пластида вагою в 6,5 кг і 10 електродетонаторів. Все це було підготовлено до вибуху.

Раніше в Києві було виявлено вибухівку у соратника народного депутата.