RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Побиття школярки в Каховці: в поліції назвали причину конфлікту

Причиною жорстокого побиття школярки в Каховці стали сварки в листуванні на сторінках соціальних мереж.

Про це повідомив начальник слідчого відділу Каховського відділу Нацполіції в Херсонській області Валерій Кострецов в коментарі "Українська правда. Життя".

За словами правоохоронця, конфлікт стався 4 листопада о сосновому бору між ученицями 8 і 9 класів з різних шкіл. Дівчатка викладали в соцмережах фотографії та коментували їх. Під час листування виник конфлікт і остаточно з'ясувати стосунки школярки вирішили при особистій зустрічі на нейтральній території.

З урахуванням того, що дівчинка, яка побила школярку неповнолітня (14 років), стосовно неї можуть бути застосовані тільки примусові методи виховного характеру.

Школярам, які стали свідками побиття, також нічого не загрожує, тому що інцидент не розглядається як важкий.

"Поки мова йде про легкі тілесні ушкодження. Можливо, судово-медична експертиза покаже інші результати. Тоді ми дамо юридичну оцінку скоєного. Ми також детально проаналізуємо відео. Постраждала не в лікарні - вона перебуває вдома", - пояснив Кострецов.

Поки відкрито кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень. Також правоохоронець додав, що заяву в поліцію було написано мамою постраждалої і датоване 8 листопада.

Як повідомляв "Апостроф", в Чернігові однолітки жорстоко побили школярку.