RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Наркотики і товари для контрабанди: прикордонники розкрили деталі гучної спецоперації на Закарпатті

Метою масштабної спецоперації військової прокуратури та ДПСУ в Закарпатській області є припинення потоку контрабанди через кордон України.

Про це повідомив спікер ДПСУ Олег Слободян, передає видання "ГРОДОН".

"Спецоперація проходить по всій Закарпатській області. Мета операції – удар по організаторів незаконного бізнесу на державному кордоні. Бізнес цей давно існував і, на жаль, він, швидше за все, буде існувати і далі. Питання в тому, наскільки це масштабне явище", - сказав він.

Слободян вказав на ретельну підготовку спецоперації.

"Про підготовку до спецоперації на Закарпатті знало обмежене число людей. Оперативні заходи ще тривають. Вже зараз можу сказати: були вилучені наркотики, готівкові кошти та товари, підготовлені для контрабанди в Угорщину і Словаччину", - каже спікер ДПСУ.

Він підтвердив, що серед затриманих знаходиться підозрюваний в організації контрабанди через "приватний ділянку" кордону з Угорщиною Аттіла Горват на прізвисько "Доки".

"Обшуки проходять в десятках приміщень осіб, причетних до незаконного переправлення через кордон товарів і людей. Затриманий Аттіла Горват. Найбільш активна фаза обшуків – сьогодні. Ще кілька днів будуть відгомони цієї операції", - додав Слободян.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися фото масштабної спецоперації силовиків в Закарпатській області.