RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Жахлива ДТП в Харкові: стало відомо, що зробила мати Зайцевої незабаром після аварії

Мати передбачуваної винуватиці резонансної смертельної ДТП в Харкові - водія Lexus Олени Зайцевої на другий день після аварії продала трикімнатну квартиру в Харкові.

Про це повідомляє ТСН.

У даний час трикімнатне житло в Харкові, де прописана підозрювана, здається в оренду.

"Квартира, в якій вона жила, на 200 квадратів, займає ледь не половину першого поверху п'ятиповерхівки. Всі вікна - за великими гратами. Вхід окремий. У домофон відповідає мати Зайцевої, але відмовляється щось коментувати. Виявляється, це житло Зайцевим вже не належить", - йдеться в повідомленні.

Так, згідно з реєстром нерухомості, незабаром після аварії власником квартири став Станіслав Тишкевич. Таке ж прізвище носить бухгалтер на фірмі Зайцевих.

Відзначається, що мати підозрюваної збирається виплатити постраждалим в ДТП півмільйона гривень, але робить це таємно.

"Це особиста справа сім'ї. Це абсолютно непов'язані речі. Немає визнаного винуватця. Незважаючи на це, сім'я Олени вирішила допомогти", - заявила адвокат Зайцевої Юлія Козир.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерт-математик Дмитро Багрій склав точну схему смертельної аварії на вулиці Сумській в Харкові.

Детальніше про трагедію і про те, які кроки допоможуть знизити смертність на дорогах читайте в матеріалі "Апострофа": "Багаті не бояться порушувати": найголовніше, що потрібно зробити після жахливої ДТП в Харкові".