RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Є відчуття, що процес пішов: Тука озвучив свіжий прогноз по поверненню Донбасу

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука вважає, що реінтеграція Донбасу вже почалася.

Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу".

"Я б сказав дуже обережно: є внутрішнє відчуття, що процес пішов. Я не хочу вангувати, тому що, на жаль, є аналітика, яка базується на певних фактах, а є дуже багато зовнішніх, в першу чергу (та й внутрішніх вистачає), чинників, які в будь-який момент можуть вносити певні корективи - або прискорювати, або навпаки. І далеко не на всі ці фактори ми як держава навіть маємо вплив", - сказав Тука.

За його словами, у зв'язку з цим давати будь-які прогнози на сьогодні - це безвідповідально.

"Десь рік назад я давав прогнози, що 6-8 місяців - і ми побачимо початок виведення російських військ. І хто міг на той час собі уявити, що вискочить цей г*внюк [нардеп Семен] Семенченко і віддасть, власне, в руки Курченко (Сергія Курченко, який перебуває в розшуку, - ред.) 50 наших підприємств (мова йде про наслідки блокади окупованого Донбасу, - "Апостроф")? Зараз практично всі ці підприємства управляються людьми Курченка", - уточнив заступник міністра.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "До вбивства Окуєвої навряд чи причетна Росія, мені підтвердила це одна людина - Георгій Тука".