RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Замовником може бути навіть Ляшко: Тука цікаво висловився про замах на нардепа Мосійчука

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука не впевнений в тому, що вибух біля телеканалу "Еспресо" в Києві був замахом саме на народного депутата Ігоря Мосійчука.

Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу".

"Ну, я розумію, що це ж треба на власних проблемах ще і піар зробити. Я вранці прокинувся, дружині кажу: "Я не здивувався б, якби замовником цього вибуху виявився Ляшко". Вона здивувалася, запитує: "Чому це?" відповідаю: "Тому що Олег Валерійович за одну ніч стільки раз з'явився на всіх телеканалах, що він за рік не збирав такого ефірного врожаю". Чому таку версію не розглядають наші спецслужби?" - зазначив Тука.

За його словами, все виглядає так, що цей замах нікому так не вигідний, як самій Радикальній партії, і не цікавій нікому.

"Крім одного моменту: якщо мова йде про бізнес. Не всім щастить в лотереї. Деяким доводиться і хабарі брати, і в схеми лізти, і рейдерством займатися..." - сказав Тука.

Він додав, що не знає, чи є зв'язок між вибухом під телеканалом "Еспресо" і вбивством Аміни Окуєвої.

"У мене немає ніяких даних з цього приводу. Причиною там теж може бути що завгодно. Я тільки хочу сказати, що не можу стверджувати, що це професійний замах. Бо реалізовано він був за результатами непрофесійно", - сказав заступник міністра.

Тука підкреслив, що з тим, хто і чому організував цей замах, повинні розібратися слідчі.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "До вбивства Окуєвої навряд чи причетна Росія, мені підтвердила це одна людина - Георгій Тука".