RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

​Переворот проти ватажка ЛНР: в мережі показали відео з Плотницьким в Луганську

В інтернеті з'явилося відео засідання так званих "міністрів" самопроголошеної ЛНР на чолі з ватажком бойовиків ЛНР Ігорем Плотницьким. Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про втечу Плотницького в Росію після спроби перевороту з боку глави "МВС ЛНР" Ігоря Корнета.

Відповідний ролик опублікувала "Нова газета".

На відео присутні новий глава "МВС ЛНР" Євген Селіверстов і "керівник адміністрації" Ірина Тейцман (входить у близьке оточення Плотницького).

У соціальних мережах висунули припущення, що відео могло бути записано до втечі Потницького в Росію.

Нагадаємо, кілька днів тому Плотницький усунув Корнета від посади глави "МВС ЛНР". Учора центр Луганська був оточений озброєними людьми на бронетехніці, при цьому ввечері в місто пішла колона військової техніки (попередньо, з Донецька).

Журналіст Сергій Іванов і керівник департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко з посиланням на свої джерела поінформували про втечу Плотницького в РФ.

Про те, чим можуть завершитися розбірки між ватажками бойовиків читайте в колонці військового експерта Юрія Каріна на "Апострофі" "Переворот" проти ватажка ЛНР: три головних варіанти для Луганська.

Також читайте інтерв'ю донецького журналіста Сергія Гармаша на "Апострофі" Щурячі перегони: хто і навіщо влаштував переворот проти ватажка ЛНР.