RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Путінський сенатор осоромився з фото "убитого бойовика ЛНР": у мережі сміються

У мережі висміяли російського сенатора Ігоря Морозова, який видав померлого серійного вбивцю Чарльза Менсона за загиблого бойовика так званої Луганської народної республіки ("ЛНР").

Про це пишуть користувачі соціальних мереж.

Так, російський чиновник неправильно зрозумів жарт, опублікований в Twitter, і скористався приводом очорнити українських військових. У твіті, який він репостнув, була розміщена фотографія серійного вбивці Чарльза Менсона.

"Хоробрий старий був зв'язковим в загоні бійців за свободу "Новоросії". Сусіди і друзі в Луганську знали його як Михалича, однополченці звали його по позивному "Чарлі". Сьогодні він потрапив в лапи бандерівців. Перед розстрілом мерзотники намалювали свастику у нього на лобі. Не забудемо, не пробачимо!" - говорилося в повідомленні.

"Так скоро вони на Кацапії будуть показувати голу тушку Леніна з розпореним животом, видаючи його за пенсіонера з Єнакієвого, жорстоко вбитого українськими диверсантами за приналежність до родового гнізда Януковича", "Сенатор Морозов, просто видаливши свій ретвіт, упустив відмінний шанс обернути промах в перемогу. "На жаль, пан Менсон не міг бути ополченцем "ЛНР", оскільки загинув у американських застінках" - ось так мав би звучати правильний, патріотично вірний коментар сенатора", - жартують в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше депутат Державної Думи РФ Олег Нілов в ефірі одного з пропагандистських шоу зробив заяву про розподіл територій України сусідніми державами.