RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Корупційний скандал: НАБУ опублікувало відео зірваною спецоперації проти топ-чиновниці ДМС

НАБУ опублікував відеозапис спецоперації по викриттю організованої злочинної групи в Державній міграційній службі України (ДМСУ), яку зірвали Генпрокуратура і СБУ.

Відео розміщено на YouTube.

Відзначається, що в квітні цього року в рамках оперативно-розшукової справи НАБУ початок спецоперацію по проникненню детектива в злочинне угрупування у складі діючих і колишніх співробітників ДМСУ. Дані громадяни, діючи у змові, вимагали і отримували кошти за надання іноземцям громадянства України, посвідки на проживання на території України, а також за винагороду прискорювали виготовлення біометричних паспортів для громадян України.

Детектив НАБУ за легендою діяв в інтересах іноземної компанії, яка була зацікавлена у працевлаштуванні іноземців. Співробітник НАБУ встановив контакт з першим заступником голови ДМСУ, яка, як кажуть в бюро, була одним із керівників злочинної організації.

Вчора, 29 листопада, під час передачі 30 тисяч доларів хабара співробітниці ДМСУ детектив НАБУ був затриманий працівниками СБУ та прокурорами ГПУ, що фактично зірвав операцію бюро.

Як повідомляв "Апостроф", НАБУ затримало чоловіка, який пропонував хабар детективу в розмірі 800 тисяч дол.