RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Смертельний вибух в суді Нікополя: з'явилася несподівана версія

Вибухи гранат у суді Нікополя Дніпропетровської області можуть бути не помстою чоловіки за свого загиблого сина, а спробою захисту іншого свого сина.

Про це повідомляє Nikopol News.

Нагадаємо, в суді Нікополя 30 листопада розглядали справи про вбивство у лютому 2016 року Руслана Тапаєва і його друга. Одним з обвинувачених по цій справі є місцевий кримінальний авторитет Ян Яцишин ("Мопа").

Гранату в бік підсудних кинув батько загиблого в лютому Тапаєва. Друга граната розірвалася у нього в руках, або поряд з ним. Всі троє підсудних, серед яких і "Мопа", отримали поранення.

Журналіст звертають увагу, що в грудні 2016 року другий син Тапаева Султан скоїв наїзд на пішохідному переході на двох жінок, які внаслідок загинули. Нещодавно за цей злочин Тапаєв-молодший був відправлений за ґрати. Є припущення, що, кидаючи сьогодні гранату в підсудних батько засудженого намагався вберегти сина від можливої розправи з боку "Мопи", коли той теж опиниться в місцях позбавлення волі. Про ворожнечу Тапаєвих і "Мопи", як пишуть журналісти, відомо давно. За деякими даними причина конфлікту – переділ наркобізнесу.

Як повідомляв "Апостроф", в результаті вибуху гранати в суді Нікополя загинув один з людей, який перебував на лаві підсудних.