RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Соцмережі розгнівали помічені в Києві дивні листівки з картою України без Криму: фото

В інтернеті активно обговорюють дивні листівки з картою України без окупованого Російською Федерацією Криму, які з'явилися в Києві.

Відповідні фото на своїй сторінці в Facebook оприлюднив Юрій Гудименко.

"Не***во повертатися з посиденьки з чудовими людьми, в приємному теплому місці, додому, по улюбленому місту, до улюблених людей. ***во бачити на станції Театральній ... ЦЕ. Ось ЦЕ. З картою України. Без Криму. Які ж ви с*ки", - написав він.

Варто відзначити, що невідомо, чи реальні це листівки чи провокація, однак реакція в мережі на них досить бурхлива.

"Мені здається, це дуже успішна антиреклама цієї акції", "Ну, невже вони можуть бути настільки тупими? Або можуть?", "Паляться", "Може бути підстава", "Ну, тут хтось однозначно тупий - або вони, або контрпіарщики"," Не потрібно шукати злого наміру там, де все пояснюється тупістю", "Надрукувати і повісити таке міг, хто завгодно, - дядько Вася в кедах, орли Авакова, тітушня якась, головне, що люди ведуться на таку тупу підставу", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше британський спортивний телеканал BBC Sport опублікував карту Росії з місцями проведення матчів на Чемпіонаті світу з футболу 2018 року, на якій окупований Крим показаний як частина території РФ.