RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Схоже на "ватну" пропаганду: в мережі підняли на сміх заяву нардепа про американське "начальство" НАБУ

У мережі активно обговорюють заяву народного депутата України Євгена Дейдея про американське "начальство" Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"Не даремно керівники так званих антикорупційних органів Ситник (глава НАБУ Артем Ситник, - ред.) і Холодницький (глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький, - ред.) вирушили бити поклони перед начальством у Вашингтоні… Їх від'їзд з урахуванням сьогоднішньої ситуації на сході України, стану економіки, розгулу корупції можна вважати зрадою інтересів держави на догоду силовим структурам США", - заявив Дейдей.

"Нарешті! Я чекав, коли це станеться. Знову американські печеньки, "начальство у Вашингтоні", "на догоду США". Як я за цим скучив за ці останні роки, які ми прожили без Азарова і Олійника. Відкрийте будь-"ватяний" сайт і знайдіть там десять відмінностей від того, що пише нардеп від "Народного фронту" Дейдей", - коментує його слова блогер Денис Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", у МВФ, Світовому банку і США різко виступили проти скандального законопроекту по НАБУ, що вплинуло на рішення про його зняття з порядку денного вранці 7 грудня.