RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

На Дніпропетровщині провели в останню путь двох молодих бійців АТО, загиблих на Донбасі: фото і відео

У Дніпропетровській області проводили в останню путь двох бійців 25-ї окремої повітряно-десантної бригади ЗСУ, які загинули в зоні АТО на Донбасі.

У селі Веселе Павлоградського району відбулися похорони 24-річного командира бойової машини Михайла Каліхаліна. Боєць захищав країну на Донбасі з перших днів війни. Товариші по службі і знайомі згадують про нього як про доброго, веселого хлопця.

Фото: павлоград.dp.ua

Повідомляється, що сержант Каліхалін загинув 19 листопада біля села Кам'янка Ясинуватського району Донецької області при виконанні військового обов'язку. У бійця залишилася мати і двоє братів.

9 грудня у селі Аули на алеї Героїв поховали ще одного загиблого на Донбасі українського захисника - 33-річного Андрія Павленка. Відомо, що Павленко уродженець Дніпра. У 2014 році добровольцем пішов на фронт, а після підписав контракт і служив у складі 25-ї бригади, носив позивний "Павлуха".

Боєць загинув від кулі снайпера в районі Авдіївки 7 грудня. Боєць 25-ї бригади Артур Калінін розповів, що Павленко був хорошим воїном і міг командувати людьми, також його екіпаж був найкращим в зоні АТО в 2017 році.

З війни Павленко не дочекалися дружина і двоє дітей.

Раніше повідомлялося, що в боях на Донбасі загинув боєць 53-й бригади Геннадій Парасочка.