RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Накрили з трьох сторін: з'явилося відео розбитих позицій бійців АТО після обстрілів

За минулу добу через сильні обстріли бойовиками незаконних збройних формувань постраждали українські військові в Авдіївці, Пісках і Світлодарську.

Про це повідомляє ТСН.

Відзначається, що за ніч були поранені п'ятеро бійців антитерористичної операції (АТО).

Так, бойовики обстрілюють українські позиції і не приховують цього. Свої злочини відразу викладають в інтернет. Сліди від ворожих снарядів під ранок журналістам показують військові.

"Кулемет "Максим" хлопці привезли на позицію недавно. Ще тільки зі складу, зовсім необстріляний. Воїни раділи тут кожній бойовій одиниці. Але сьогодні від "Максима"- одні залишки. Вночі ворог розбив позицію вщент", - йдеться в сюжеті.

За словами військових, цієї ночі Світлодарська дуга горіла до півночі. Якщо тільки цю позицію бойовики накривали з трьох різних сторін, то з тилу наступала ще й негода.

Дивом вижив кулеметник. Його контузило. Ще одного армійця осколком поранило в око. Солдат осліп. Але обидва будуть жити, говорить військовий медик, яка вночі перша рятувала хлопців.

Як повідомляв "Апостроф", в районі населеного пункту Мар'їнка загинув учасник антитерористичної операції, боєць "Української добровольчої армії" Віктор Зельманович.