RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Резонансна ДТП з авто українського мільйонера: Димінському повідомили про підозру

Президенту ФК "Карпати", бізнесмену Петру Димінському повідомили про підозру у вчиненні смертельної ДТП у Львівській області 18 серпня 2017 року, в результаті якої загинула 31-річна жінка.

Про це заявив прес-секретар Національної поліції Ярослав Тракало, повідомляє "Українська правда".

"Слідчі Національної поліції повідомили про підозру винуватцю резонансної ДТП на Львівщині. Наразі тривають заходи по встановленню місцезнаходження цього громадянина і виклику його до слідчих", - зазначив він.

За словами Тракало, на місці події винуватцем ДТП представилася інша людина, якій за рішенням суду було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, а пізніше, за рішенням апеляційного суду, - цілодобовий домашній арешт.

"Однак, після призначення ряду необхідних процесуальних дій, слідчі встановили відсутність факту керування автомобілем цією людиною, яка спочатку назвалася водієм "Мерседеса". Зате слідчі зібрали достатньо доказів того, що автомобілем "Мерседес" керувала інша людина", - сказав Тракало.

Так, Димінському повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

За словами Тракало, відповідні документи 7 грудня направили на всі відомі слідству адреси. За станом на 12 грудня повідомлення вважається врученим.

"У разі неявки підозрюваного, йому буде обрано запобіжний захід і організовано заходи щодо його розшуку", - сказав представник поліції.

За скоєння злочину по ст. 286 КК передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Як повідомляв "Апостроф", мати загиблої в результаті ДТП за участю авто бізнесмена Петра Димінського заявила про повне відшкодування збитків в результаті аварії.

Раніше журналістам вдалося отримати відео міських камер відеоспостережень Львова, на яких зафіксовано пересування автомобіля Петра Димінського в день аварії.