RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Росії зробили несподівану заяву про любов Путіна до України: в мережі сміються

Депутат Держдуми Російської Федерації, лідер партії "Справедлива Росія" Сергій Миронов заявив, що глава Кремля Володимир Путін показав себе більшим патріотом України, ніж президент Петро Порошенко.

Про це він сказав в пропагандистській програмі "Час покаже" на Першому каналі.

Так, він прокоментував відповідь Путіна на запитання українського журналіста Романа Цимбалюка, поставлене в ході щорічної прес-конференції.

"Коли президент відповідав на запитання журналіста з України, у нього змінився голос. Так говорять про щось рідне, про що болить серце. Він говорив про Україну, яка була і буде для нас братською слов'янською країною. Він всією душею переживає за її долю і при відповіді показав себе справжнім патріотом України. Не Порошенко і тим більше не Саакашвілі (лідер партії "Рух нових сил", - ред.) патріоти України, а наш президент, який душею вболіває за те, що там відбувається", - заявив Миронов.

Варто відзначити, що на його слова бурхливо відреагували в мережі.

"Будь ласка, закрийте вуха ті громадяни України, хто це зараз читає. Або запасіться таблеткою/кийком", - написала журналістка Олена Риковцева.

Детальніше про головні посили президента РФ під час прес-конференції читайте в матеріалі "Апострофа": "Путін збрехав не раз, і не тільки про Україну: кілька важливих моментів з виступу глави Кремля".