RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Рішення приймає особисто: джерело розповіло про реальний вплив Авакова на Ківу і його соцпартію

Колишній радник глави Міністерства внутрішніх справ (МВС) Ілля Ківа, який очолює Соціалістичну партію України, не став спростовувати ні заступництво глави МВС Арсена Авакова, ні його протекторат щодо своєї політичної сили.

Про це він заявив "Апострофу".

"Я не збираюся ні спростовувати, ні підтверджувати цю інформацію. Аваков досить зробив для цієї країни. Він мудрий політик, у якого достатньо досвіду і можливостей, тому вийти з-під його руки - це гарний початок особистої політичної кар'єри", - заявив Ківа.

У свою чергу, один з депутатів, близьких до міністра внутрішніх справ, розповів, що саме Аваков займається активною організацією партійних процесів і кадрових питань.

"Там все вирішує особисто Аваков. Всі переговори по партії проходять у нього в кабінеті при його особистій присутності. Фінансові витрати теж несе він, хоча Ківа і намагається всіма силами показати себе самостійним. Але організацією партійної роботи, формуванням списку займається особисто Аваков", - сказав він.

Нардеп уточнив, що багато в чому це робиться, щоб зміцнити свої політичні позиції.

"Свій особистий проект він робити не буде, поза рамками "Народного фронту", а підтримувати вже існуючі або створювати нові - так", - підсумував нардеп.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Все вирішується у Авакова в кабінеті: цікаві деталі проекту соціаліста Ківи".