RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Мережу шокували прапори КДБ і НКВС в українському музеї в Києві: опубліковані фото

У мережі активно обговорюють новину про те, що в Музеї Національної гвардії України в Києві виставлені прапори Комітету державної безпеки (КДБ) і Народного комісаріату внутрішніх справ (НКВС) СРСР.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістив Роман Шевченко.

"Після перегляду експозиції складається стійке враження, що керівництво цієї української силової структури, створеної після перемоги Майдану, є або рашистськими агентами, або непрофесійними ватяними совками, які підіграють ворогові в гібридній війні", - зазначив він.

За словами Шевченка, тільки один зал в музеї має патріотичне наповнення, все інше є історією окупаційних військ, прославляє ворога, "русскій мір" і його символи.

"Якщо керівництво Національної гвардії України не розуміє, що злочинна історія ВНК-КДБ-НКВС-КДБ не може бути історією Національної гвардії України і на злочинах російсько-сталінських убивць, кровопивців і людожерів, винних в смертях мільйонів українців, не можна виховувати українського воїна, то такі керівники повинні бути люстровані і звільнені з посад. Терміново, поки не пізно, інакше Небесна сотня почне рости", - додав автор посту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли пам'ятник радянському вождю Володимиру Леніну в окупованому бойовиками Донецьку, який став наочним втіленням абсурду.